Faʻatonutonu Faʻamanuiaga o le faʻapipiʻiina o Vaofu Faʻasolosolo luga o le Taualuga

Faʻamanuiaga o le faʻapipiʻiina o Vaofu Faʻafuoloolo luga Taualuga ma Balconies

E leai se mea e pei o le faʻaopopoina o se paʻi i le lanumeamata pe a e manaʻo e fausia se sili atu masani i fafo atu siosiomaga.

Tele o tatou nai lo se isi lava taimi nonofo i fale e aunoa ma le ulufale atu i se togalaau. Ae le o lona uiga e le mafai ona e fiafia i se "mutia." Tusa lava pe na o le pau le avanoa i fafo atu o ia te oe o le taualuga poʻo le poletito, oe mafai lava ona fiafia i sina laʻitiiti.

I le avea ai o le mea moni, e tele mafuaʻaga lelei e tatau ai ona e faʻapipiʻi mutia vao luga o lau poletito po o luga o le fale.

Se Nofoaga Saogalemu e Taalo ai

O le vao vao ua leva na sau i tausaga ua tuanaʻi. O le vaʻaiga o mutia pepelo ua sili atu nei ona masani nai lo tausaga ua tuanaʻi.

Filemu ituaiga o mutia faʻapitoa saunia se lelei nofoaga mo lau fanau e taʻalo ai. Tamaiti o loʻo nonofo i fale mautotogi poʻo ni fale mautotogi e aunoa ma se togalaʻau tele manaʻoga mo fafo avanoa. Faatasi ai ma vao mutia oe mafai ona vave fausia se saogalemu malu siosiomaga mo le sili ona toaga tamaititi.

Pets fiafia foi i ai. O lau maile o le a fiafia e faʻaseʻe i luga o lau vao vao polotito.

E le pei o laupapa ma maʻa luga, e te le ono lamatia i le paʻu i luga ma seʻe i luga o togafiti mutia.

Tuʻuina Faʻamamaina Mo Le Fale

O loʻo faʻamalosia foi i tatou uma e saili ni auala fou e tipi ai i lalo le pili o le fale mo le faamafanafanaina. Na e iloa o se vao faʻavae i luga o laualuga fale e mafai ona fesoasoani ia te oe e faia na o lena?

O vao mutia ei ai sona aafiaga faʻatama. E pei ona e iloa, o le vevela e oso i luga o se fale. O se vaega o mutia faʻafuaseʻi o le a faʻaopoopoina faʻamamaina ma faʻaititia le aofaʻi o le vevela e sola ese.

I totonu o se atunuʻu mafanafana, o le a fesoasoani mutia togafiti e tausi lou fale malulu a pei insulate mai le fafo vevela.

Faigofie E Tumau Mama

O mutia pepelo e faigofie lava ona tausia mama. Manatua e eseese ituaiga. O le mea sili e fai o le pikiina o le ituaiga e talafeagai mo oe. Afai e leai sau tele o taimi tuuto i le tausia o fafo avanoa mama, alu mo se tasi o le puʻupuʻu mutia.

Pau lau mea e fai e faʻamama ai le mutia faʻafoliga o le palasi i se pulumu togalaau pe faʻapipiʻi i lalo i le vai mai lea taimi i lea taimi.

A o le mutia faʻafuaseʻi o se "pomu-faʻamaonia", oe mafai foʻi ona faʻaaoga fualaʻau vaivai e tausi ia foliga matagofie.

Afai e te manaʻomia mutia mutia mo lau taifau ona matou Turf Enzyme Spray tuʻufaʻatasia ma soʻo se matou laumei maualuga-lelei oloa o le tali lelei atoatoa mo le faʻatautaia o siama ma manogi.

Tipi I Luga Fale Tausiga

O le tau e mafai ona matua afaina ai lou taualuga. A e nofo i se fale mautotogi, e te ono amanaʻia foʻi faʻafitauli faigata o lo tatou suiga o le tau.

Le la faigata ma le oneone-tumu timuga mafai ona oʻo i luga o lau taualuga faʻataʻavalevale ma amata mafua ai faʻaleagaina. O se mutia faʻapitoa e aoga lona mamafa i auro pe a oʻo mai i le puipuia o lou taualuga. O le a taofia le sili atu le leaga o le tau mai le o atu i lou taualuga.

Green Faia Lou Bal balkon Ma Taualuga Tau Lagona E Pei o Se Togalaau

O le lanu lanumeamata faʻaopopo i soʻo se autu masani e te ono i ai i lau togalaʻau. A i ai ni au fagu ma koneteina e tumu i laʻau, o le faʻaopopoina o vao vao o le a fesoasoani e faʻafiafia atili ai le avanoa.

O se lanumeamata avanoa i le ogatotonu o le taulaga faʻatumuina i laʻau ma mutia togafiti fesoasoani e faʻatosina mai ai manu feʻai. O butterflies, bees ma isi iniseti faʻapipiʻi e tele ina asiasi atu i fafo o lou parataiso pe a e faʻaopopoina i ai le vao mutia.

O avanoa lanumeamata e taua ia i matou. Ioe, e mafai ona fai ae o le a faʻapupulaina ai lou tagata i fafo atu o le avanoa.

Mo le faʻapipiʻiina o mutia i luga o lau poletito ma taualuga i Aukilani, valaʻau mai. Matou te fiafia e fesoasoani ia te oe!


Taimi Post: Setema-22-2021